Marinerede kyllinge- og grønsagsspid

Marinerede kyllinge- og grønsagsspid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kyllingefilet
16 små bambusgrillspyd( lægges i blød i vand mindst 20 minutter før brug)
1.5 dl.kogt ris pr. person
 
 Marinade:
1 lille fed knust hvidløg
1 tsk.Revet frisk eller 0.5 tsk. Tørret stødt ingefær
2 knsp.Karry
1 spsk.Japansk sojasauce
1 spsk.Olie
 
 Grønsager:
1 porre
8 små champignon
1 rød peberfrugt
1 ds.Minimajs
 
 Tomatsauce:
1 løg
1 tsk.Olie
1 ds.Hakkede tomater
1 knsp.Chilipulver
1 knsp.Cayennepeber
 Friskkværnet sort peber
 Salt
 
Opskrift:
Bland ingredienserne til marinaden. Skær kyllingekødet i små stykker og kom dem i en plasticpose sammen med marinaden. Lad kødet marinere i 30-60 minutter.

sæt kyllingestykkerne på grillspyd. Skær grønsagerne i passende stykker og sæt også dem på grillspyd.

Beklæd en bradepande med folie, læg spyddene i denne og pensl dem med marinaden.
Grill spyddene ved stærk varme 250 grader C i ca. 10 minutter. Vend spyddene et par gange i løbet af stegetiden.

Tomatsauce:
Hak løget til tomatsaucen og svits det i olien. Tilsæt presset hvidløg, lad det svitse med et kort øjeblik og hæld derpå de hakkede tomater ved. Tilsæt krydderierne og lad saucen koge i 10-15 minutter.

Server grillspyddene med ris og tomatsauce.





karakterer:
Opskriften er vist 2969 gange,
og udskrevet 46 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu